Beste Dj's

Radio Het Goede Doel is opzoek naar Dj's

We zullen eerst uitleggen wie we zijn en wat wij doen.

Radio Het Goede Doel is een internet radio zender die momenteel nog in de opstartfase zit de datum dat deze zender online gaat is op 24 april 2012 en op deze dag zal er ook een liveshow zijn.

Wat Radio Het Goede Doel doet is leuke shows neerzetten door verschillende Dj's maar ook aandacht vragen voor verschillende goede doelen helaas kunnen we jullie nog niet vertellen welke goede doelen wij al benadert hebben dit omdat we nog in de besprekingen zitten met verschillende goede doelen.

Radio Het Goede Doel heeft alleen maar vrijwilligers en er zal geen vergoeding betaald kunnen worden voor de shows die dj's uitzenden ook vragen wij geen vergoeding voor bijvoorbeeld de kosten van de rechten of hosting wel zijn wij opzoek naar dj's die langere tijd willen draaien.

Wat wij zoeken:

Dj's met de minimale leeftijd van 20 jaar.

Goede internet verbinding

100% inzet

Wat wij kunnen bieden:

Gezellig team

Software om te draaien

Studio cam Software (als je dit wilt)

Lijkt het jou leuk om bij Radio Het Goede Doel te komen draaien stuur dan een email naar radiohetgoededoel@hotmail.com ovv Solicitatie en vertel ons waarom jij bij Radio Het Goede Doel wilt komen draaien en vertel ons jou ervaring als je dit heb.

Wij zullen binnen 48 uur contact met je opnemen om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.